top of page

Λύσεις Σακούλας / Τσάντας Ταμείων / Πελατών. Πλήρης Γκάμα Εξυπνων και Προηγμένων Επιλογών.

 

Οι Σακούλες, είτε παρέχονται δωρεάν στον πελάτη, είτε χρεώνονται, είτε παρέχονται με οποιονδήποτε άλλο τρόπο, είναι ένα εξαιρετικά πολύτιμο εργαλείο ευκολίας και ένας πρακτικός μηχανισμός για την ορθή λειτουργία των σούπερ μάρκετ και αλυσίδων λιανικής πώλησης όλων των μεγεθών. Προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα επιλογών παραγόμενων με τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες παγκοσμίως, το οποίο περιλαμβάνει τσάντες, T-Shirt, Die-Cut, Patch-Handle, Loop-Handle Τσάντες, που κατασκευάζονται από επιλογές προηγμέμων τεχνικά υλών, με εμφαση στις Βιοδιασπωμενες / Κομποστοποιησιμες Τσαντες και τις Επαναχρησιμοποιησιμες Τσαντες. Οι σακούλες που προσφέρονται προσαρμόζονται σε διάφορες μορφές συστημάτων διάθεσης, σε συστήματα ποσοτικού ελέγχου, όπως είναι η τρέχουσα Οδηγία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, για τον εξορθολογισμό και την σημαντική μείωση των ποσοτήτων κατά τα επόμενα χρόνια. Μέρος της σακούλας μας κάθε είδους είναι οι υπηρεσίες παροχής ελέγχου  ποσότητας και τα σχετικά projects.Είμαστε παράλληλα εμπειρογνώμονες στον τομέα αυτό, και έχουμε επενδύσει σε μεγάλο βαθμό προσφέροντας στους πελάτες μας τη δυνατότητα να επωφεληθούν από ένα πλήθος κλασικών και  βελτιωμένων επιλογών, όπως καινοτόμες λύσεις που ελέγχουν την ποσότητα και τις δαπάνες.

 

Δείτε τα Συστήματα Διάθεσης & Dispensers της ΑΚΤΕΝΑ

Σακούλες/Τσάντες T-Shirt.
 

Oι τσάντες σχήματος T-Shirt είναι βασισμένες σε ένα κλασικό σχήμα.

 

Παράλληλα, η ΑΚΤΕΝΑ έχει προσθέσει βελτιώσεις, και νέες τεχνολογίες.

 

Εχουμε αναπτύξει αυτόν τον κλασικό κλάδο περαιτέρω, μέσω της βελτίωσης των στοιχείων και των χαρακτηριστικών του προϊόντος, κάτι που αποτελεί προνόμιο των Πελατών μας.

 

Επιπλέον, παρέχονται εγγυήσεις "ακρίβεια στο βάρος", και "ποιότητα εκτύπωσης", καθώς υπάρχει και η προσθήκη για τους Πελάτες μας μεθόδων διάθεσης και αυτο-διάθεσης με επιλογές για τον έλεγχο της ποσότητας.

 

Σε πολλές περιπτώσεις, τα παραπάμω παρέχονται χωρίς κόστος, ή ακόμα και με μειωμένο κόστος σε σύγκριση με τα απλά t-shirt και τις γενικές επιλογές τσάντας μεταφοράς παλαιού στυλ.

Μείνετε συντονισμένοι μαζί μας και ακολουθήστε όλες τις εξελίξεις, παρουσιάσεις και τεχνικές προόδους. Τα προϊόντα μας κατασκευάζονται σε state-of-the-art κορυφαίες και πιο προηγμένες σε παγκόσμιο επίπεδο εγκαταστάσεις σε αυτόν τον τομέα.

 

Σακούλες/Τσάντες σε Ρολό.

 

Προσθέστε όλα τα χαρακτηριστικά , τις βελτιώσεις και τα πλεονεκτήματα της σακούλας T - Shirt , όπως περιγράφονται στα αριστερά σας , και ζευγαρώσετε τα με κάτι που κάνει την τσάντα ακόμα πιο ιδιαίτερη και προηγμένη : το ρολό .

 

Διάθεση μία-μία , πρακτική δυνατότητα αυτόματου ελέγχου της ποσότητας, καθώς και αυξημένη οργάνωση και η υγιεινή είναι κάποια επιπλέον από τα χαρακτηριστικά που προσφέρει το ρολό.

 

Οι σακούλες σε ρολό μπορούν να χρησιμοποιηθούν και χωρίς συστήματα διάθεσης στα ταμεία, στο οπωροπωλείο κ.α. -με διάθεση από ρολό, ή σε συνδυασμό με μηχανισμούς dispenser από την γκάμα μας ή ειδικά σχεδιασμένα dispensers για τις ιδιαίτερες ανάγκες των πελατών μας .

 

Ομοίως , τα προϊόντα μας σε ρολό κατασκευάζονται σε state-of-the-art κορυφαίες και πιο προηγμένες σε παγκόσμιο επίπεδο εγκαταστάσεις σε αυτόν τον τομέα.

Τσάντες Loop Handle.

 

Οι τσάντες με λαβή Loop Handle μπορoύν  να χρησιμοποιηθούν ως τσάντες μίας χρήσης, αλλά η παγκόσμια τάση, και ειδικά κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών στην Ευρωπαϊκή Ένωση, είναι να παρέχεται ή/και να πωλείται αυτή η κατηγορία της σακούλας ως ένα επαναχρησιμοποιήσιμο προϊόν (είτε με χρέωση, είτε χωρίς χρέωση του Πελάτη).

Οι τσάντες με λαβή Loop είναι μια όλο και πιο επιτυχημένη επιλογή που προσφέρεται στους πελάτες στο ταμείο ως εναλλακτική λύση, μεταξύ Τσάντας T-Shirt και επαναχρησιμοποιούμενης τσάντας PP (πολυπροπυλενίου).

Τσάντες "Χούφτα" (Patch-Handle).
 

Αυτή η "βελτιωμένη - κλασική" κατηγορία σακούλες που έχει μία ενισχυμένη λαβή patch-handle για επιπλέον αντοχή, δίνει μια αίσθηση σιγουριάς. Είναι η πιο κοινή τσάντα μεταφοράς σε διάφορες περιοχές της Ευρώπης , όπου χρησιμοποιείται ως (ημι)επαναχρησιμοποιούμενη τσάντα με μια μικρή χρέωση ή χωρίς καμία επιβάρυνση .

 

Αυτό το είδος της τσάντας είναι σχετικά οικονομικό (αναλογιζόμενοι την δυνατότητα επαναχρησιμοποίησης) , εργονομικό, και ιδανικό σε όλες τις περιπτώσεις λιανικής πώλησης εμπορευμάτων . Διαθέτει απεριόριστες δυνατότητες για την υψηλή ποιότητα εκτύπωσης και προσωποποίησης . Ως εκ τούτου, αυτή η τσάντα είναι εξαιρετικά κατάλληλο και για διοργάνωση εκδηλώσεων προβολής , εκτός από την χρήση κατά λιανική πώληση προϊόντων .

Τσάντα / Σακούλα με Διάτρητα Χερούλια και/ή Κεντρικό Tab Ανάρτησης.

 

Στρογγυλή ή Ελλειψοειδής Διάτρηση η οποία επιτρέπει την διάθεσης της σακούλας από μεταλλικά εξαρτήματα καταστημάτων Safe-Hook.

 

To κεντρικό (επάνω) ή οριζόντιο tab ανάρτησης (αριστερά) μπορούν να συνδυαστούν στην παραγωγή με την διάτρηση.

 

Pull-Out Συσκευασία Διάθεσης.

 

Το σύστημα, η συσκευασία της σακούλας σε έξυπνες συσκευασίες που λειτουργούν σαν dispensers, εφαρμοόζεται σε σακούλες ταμείου, οπωροπωλείων, προϊόντων, κ.α.

Περιλαμβάνει εξωτερική συσκευασία και εργονομικά σχεδιασμένο άνοιγμα, για να παρέχονται οι σακούλες ανά μία.

 

Συνδεθείτε εδώ για να δείτε όλα τα συστήματα διάθεσης - dispensers.

 

Οριζόντιο Tab ανάρτησης ή Κεντρικό Tab ανάρτησης, ή Διάτρηση Χερουλιού ή 1/3 , 2/3 ή και τα 3!

 

Ολα τα χαρακτηριστικά μπορούν να συνδυαστούν ή να παραμετροποιηθούν κατά την παραγωγή.

 

Σημ: Η Διάτρηση μπορεί να είναι ελλειψοειδής, στρογγυλή, ή σε οποιοδήποτε σχήμα, με τμήμα που αφαιρείται ή όχι, και συνδυαστικά με σύστημα διάθεσης!

bottom of page