top of page

Διάθεση/Διανομή (Dispensing). Η ιδιότητα που έχει τεράστια σημασια, η οποία είναι είτε μέρος του προϊόντος είτε διατίθεται σαν επιπρόσθετο σύστημα διάθεσης. Ποιοτικός Έλεγχος και Δημιουργία Διαφημιστικών Επιφανειών την ίδια στιγμή.

 

Τα χαρακτηριστικά διανομής των προϊόντων μας αλλά και τα συστήματα και μηχανισμοί διάθεσης (dispensers), είναι μέρος της γκάμας μας από τη δεκαετία του '80. Σε εθνική κλίμακα, η εταιρεία μας ήταν η πρώτη εταιρεία που εφάρμοσε συστήματα διάθεσης για προϊόντα συσκευασίας εντός του καταστήματος σε μαζική κλίμακα στους μεγάλους πελάτες λιανεμπορίου τότε. Έκτοτε έχουμε εγκαταστήσει και σχεδιάσει χιλιάδες μονάδες διάθεσης για τις μεγαλύτερες αλυσίδες σούπερ μάρκετ και λιανεμπορίου, ενώ τα προϊόντα μας παρουσιάζουν αυξανόμενα ιδιότητες διάθεσης όσο εξελίσσονται. Ο σκοπός ενός μηχανισμού διάθεσης είναι ένας συνδυασμός καλύτερης οργάνωσης της παροχής της τσάντας στον πελάτη, υγιεινής, εικόνας, εξοικονόμησης χώρου, ποιοτικού ελέγχου και ενδεχομένως, εάν απαιτηθεί, έλεγχου χρέωσης στο σημείο πώλησης (σε περίπτωση που οι τσάντες χρεώνονται). Εκτός από το σύστημα διάθεσης, υπάρχουν προϊόντα που αυτοδιατίθενται, τα οποία βοηθούν, μέσω της ειδικής τους συσκευασίας, το τράβηγμα ένα προς ένα των μεμονωμένων τεμαχίων, εμποδίζοντας έτσι την χαοτική διασπορά των τσάντων στα σημεία πώλησης και ενθαρρύνοντας τον έλεγχο του κόστους εμποδίζοντας την άνευ λόγου χρήση τους. Επίσης, σχεδιάζουμε, προμηθεύουμε και εγκαθιστούμε συστήματα διάθεσης εντός του καταστήματος ως λύσεις και projects φτιαγμένα στα μέτρα των αλυσίδων λιανεμπορίου.

 

Μηχανισμοί Δίαθεσης για
Roll Bags και Συστήματα Διάθεσης

Σχεδιάζουμε, αναπτύσσουμε και προσφέρουμε μια ευρεία επιλογή μηχανισμών διάθεσης για τσάντες σε ρολό. Κυμαίνονται από παραδοσιακές λύσεις, μέχρι εξελιγμένες με σχεδιασμό τελευταίας τεχονολογίας, οι μηχανισμοί διάθεσής μας διατίθενατι σε ποικιλία μεγεθών, σχημάτων, χρωμάτων, ενώ επίσης μπορούν να επισυναφθούν απευθείας στους τοίχους, στα ράφια ή άλλα, ή σε στύλους ως αυτόνομα συστήματα.

Οι επιλογές στους μηχανισμούς διάθεσης των Τσαντών Προϊόντων είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο για εμάς και για τους πελάτες μας - μελετάμε και προσφέρουμε λύσεις που έχουν ως αποτέλεσμα την οικονομία, βοηθούν στη διαχείριση των προϊόντων στα σημεία πώλησης και εξοικονομούν εξαιρετικά πολύτιμο χώρο και χρόνο. Υπάρχουν επιλογές οι οποίες σχεδιάζονται κατά παραγγελία στις περισσότερες περιπτώσεις που είναι προσαρμοσμένες στις απαιτήσεις του πελάτη. Παράλληλα υπάρχουν αρκετές επιλογές βάσης, χειροκίνητες ή μηχανικές. Ξεκινώντας από τον σχεδιασμό της ίδιας της τσάντας, μέσα και από τη μελέτη του διαθέσιμου χώρου στο ταμείο, βελτιστοποιούμε αυτό που είναι ένα πολύ σημαντικό βήμα στη διαδικασία της λιανικής πώλησης.

Μηχανισμοί Διάθεσης για Τσάντες Μαναβικής και Τσάντες Προϊόντων σε Μπλοκ και σε Γάντζο

Οι μηχανισμοί για Τσάντες Μαναβικής και Τσάντες Προϊόντων, είτε καλυμμένοι, ανοικτοί και βασισμένοι σε γάντζο, είναι ένα πολύτιμο εργαλείο για βελτίωση των αυξανόμενων αναγκών για ορθή λειτουργικότητα στις συνθήκες λιανεμπορίου. Προμηθεύουμε τους κυρίαρχους ομίλους και αλυσίδες με τα συστήματά μας τις τελευταίες 2 δεκαετίες, κάνοντας τη ζωή πιο εύκολη και τη διάθεση των προϊόντων πιο εργονομική. Αναπτύσσουμε διαρκώς νέες λύσεις στον τομέα αυτό.

Εκτός από ξεχωριστές επιλογές διάθεσης, τα προϊόντα μας έχουν τη δυνατότητα να παραχθούν ετοίμως με εξωτερικές μαλακές ή σκληρές λύσεις οι οποίες λειτουργούν σας συστήματα διάθεσης και προστασίας στο σημείο πώλησης. Αυτές οι τακτικές είναι μέρος της στρατηγικής πολλών αλυσίδων, μπορούν να εφαρμοστούν στις περισσότερες ομάδες προϊόντων χώρις πολλές μετατροπές προδιαγραφών, αρκετά απλά και αποτελεσματικά.

 

Συνδεθείτε εδώ για να δείτε Άλλες Επιλογές Συστημάτων Αυτο-Διάθεσης

bottom of page