top of page

Συστήματα και Εταιρική Δομή: Δημιουργήθηκαν για την εξυπηρέτηση του πελάτη.

 

Οι δομές μας είναι προσεκτικά σχεδιασμένες και οργανωμένες. Πριν από την πιστοποίηση σύμφωνα με το πρότυπο ISO 9001: 2008, η εταιρεία είχε ήδη οργανωθεί σύμφωνα με τους κανόνες της Ποιότητας Συστημάτων, μέσω Ποιότητας Συστημάτων Εσωτερικού Ελέγχου, οργανογράμματα, Εσωτερικές ηλεκτρονικές φόρμες και Λειτουργικές Διαδικασίες, για να εξασφαλιστεί η ακρίβεια, η αποτελεσματικότητα και η καταγραφή των ενεργειών για να γίνεται παρακολούθηση και ενημέρωση.

Ιδρυτές & Μέτοχοι.
Τέταρτη δεκαετία εξειδίκευσης και ηγετικής θέσης στην αγορά.

Οι ιδρυτές και μέτοχοι της Aktena Syskevasia έχουν μακρά εμπειρία στον τομέα, που χρονολογείται από τη δεκαετία του '80, με υπόβαθρο Μηχανικών. Οι μέτοχοι συμμετέχουν ενεργά στο εμπορικό κομμάτι και τις αποφάσεις πωλήσεων, με μεγάλο σεβασμό για τις διοικητικές θέσεις.

Πωλήσεις και Marketing. Καθοδηγώντας το καθημερινό και επικοινωνόντας το μελλοντικό.

Η δουλειά του Τμήματος Πωλήσεών μας δεν έχει σχέση με την κλασική παρουσία πωλητή με "μάυρο κοστούμι" που έχει ένα σταθερό σύστημα των πωλήσεων σε ένα χαρτοφύλακα (με τίποτα ενάντια σε αυτό). Η δουλειά του Πωλητή μας δεν είναι η επίσκεψη ή η επικοινωνία έχοντας κατά νου "μόνο την πώληση".

Η νοοτροπία μας είναι να ανταποκρινόμαστε και να συντονιζόμαστε με τη νοοτροπία του πελάτη, καθώς και να προσφέρουμε αυτή τη φιλοσοφία μέσα από τα προϊόντα και τις δράσεις μας. Επίσης, να συμβουλεύουμε αλλά και να δημιουργούμε προκλήσεις για τον Πελάτη. Λέγοντας πάντα ναι, μόνο και μόνο για να είναι αρεστό, δεν είναι ο τρόπος μας.

Αυτό το έχουμε αποδείξει στους πελάτες μας όλα αυτά τα χρόνια, ότι δουλεύουμε σε μακροπρόθεσμη βάση, με στόχο τη μακρά συνεργασία, και μέσα από ιδεοκαταιγισμό, ιδεών και από τις δύο πλευρές, αγωνιζόμαστε για να εφαρμόσουμε ολα αυτά με επιτυχία και να δημιουργήσουμε αποτελέσματα για τους πελάτες - αυτή είναι η στρατηγική πωλήσεων: σταθερές αποδείξεις για δημιουργία πραγματικών αποτελεσμάτων και παροχή συμβουλών με τις γνώσεις και την ειλικρινή προσέγγιση σε όποιο πρέπει να είναι το επόμενο βήμα. Δεν φοβόμαστε να εργάζονται προκαταβολικά με έμφαση στο μέλλον. Δεν φοβόμαστε να επενδύσουμε, να δώσουμε, να πιλοτάρουμε, να πρωτοπορούμε. Παράλληλα, ο ρόλος των πωλήσεων μας είναι μια ενεργή, αποτελεσματική καθημερινή επίλυση προβλημάτων σε 24ωρη βάση. Είμαστε εκεί, γρήγοροι και επί τόπου, όταν χρειάζεται.

 

Διαχείριση.
Micro και Macro Συνδυασμοί με έμφαση στη λεπτομέρεια.

Η Διοίκηση της Aktena Syskevasia, ήδη σταθερά παρούσα για σχεδόν μια δεκαετία, φροντίζει, αποτελεσματικά και με την ευελιξία της εμπειρίας και της τεχνογνωσίας, σε υψηλό επίπεδο τον σχεδιασμό, την εκτέλεση και την επίβλεψη των εργασιών και τις αναγκών των πελατών, καθώς και τον συντονισμό μεταξύ των διαφόρων τμημάτων της εταιρείας, εσωτερικά, όπως και τις προμήθειες και τις πωλήσεις. Η φύση της επιχείρησης το απαιτεί να δίνεται πολύ μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια, παράλληλα με τον σχεδιασμό για τα επόμενα χρόνια, η οποία γίνεται από τους μετόχους και επεξεργάζεται σε καθημερινή βάση από τη γενική διοίκηση της εταιρείας.

Έρευνα και Ανάπτυξη. Προϊόντα από το μηδέν και νέες εκδόσεις.

Ο Σχεδιασμός και η Ανάπτυξη Προϊόντων, αποτελούν μέρος της δομής μας. Σε αντίθεση με πολλούς ανταγωνιστές, ξοδεύουμε πολλή ενέργεια, όχι μόνο για να φροντίσουμε για τις τρέχουσες ανάγκες, αλλά επίσης χρηματοδοτούμε, υποστηρίζουμε και αναπτύσσουμε νέα προϊόντα μέσα από δοκιμές, προσομοιώσεις, δειγματισμούς και πιλοτικούς σχεδιασμούς σε συνεργασία με τους πελάτες μας, εργαζόμενοι έτσι για 1-5 χρόνια μπροστά. Μπορούμε να διασφαλίσουμε ότι ένα μέρος της τιμής του προϊόντος επανεπενδύεται στο ίδιο το προϊόν, προκειμένου να χρηματοδοτήσει την επόμενη γενιά. Το υπόβαθρο μας στον Σχεδιασμό Προϊόντων και οι συνεργασίες με κορυφαίες εταιρείες του κλάδου της συσκευασίας μας κάνει μια πολύ ξεχωριστή περίπτωση προμηθευτή.

Λογιστήριο και Οικονομικό Τμήμα. Κάνοντας πρώτα τους πελάτες χαρούμενους.
Παραγωγή - Επίβλεψη Επενδύσεων

H παραγωγή των προϊόντων μας γίνεται σε διάφορα επιλεγμένα σημεία σε παγκόσμιο επίπεδο, και εργαζόμαστε με βάση μακροπρόθεσμες συμφωνίες με κορυφαίες πλατφόρμες παραγωγής και μονάδες των πιο προηγμένων πολυεθνικών εταιρειών παγκοσμίως, τους οποίους εκπροσωπούμε σε επιλεγμένες γεωγραφικές περιοχές μας. Εμείς παράλληλα, κατέχουμε μηχανολογικό εξοπλισμό και γραμμές παραγωγής, στον τομέα των πολυμερών, εκατοντάδες καλούπια και πλάκες.

Η επίβλεψη του μοντέλου παραγωγής βασίζεται στην προσεκτική διαχείριση της χωρητικότητας και των εμπορευμάτων, καθώς και τη στόχευση κοστολογίων πρώτων υλών, με σκοπό την συστηματική επίτευξη χαμηλότερου κόστους από ό, τι με τη χρήση συμβατικών, μη-παγκοσμιοποιημένων, μεθόδων της παλιάς σχολής της κατασκευής. Η κεντρική επίβλεψη της παραγωγής, το χρονοδιάγραμμα και η χρηματοδότηση των επενδύσεων σε συντελεστές παραγωγής, και στη συνέχεια η ενσωμάτωσή τους και η οργάνωσή τους, προς όφελος του τελικού αποτελέσματος για τον πελάτη, μας κάνει ηγέτη σε αυτόν τον τομέα στην Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Όλα αυτά τα χρόνια έχουμε εφαρμόσει τη συνολική εταιρική νοοτροπία στις χρηματοοικονομικές αποφάσεις και τις στρατηγικές. Επανεπενδύουμε το μεγαλύτερο ποσοστό της προστιθέμενης αξίας οποιουδήποτε προϊόντος πίσω στο σύστημα της εταιρείας, με στόχο τη βελτίωση και την εργασία πανω στη σημερινή γενιά των προϊόντων με στόχο να είναι πάντα τουλάχιστον ένα βήμα μπροστά από την αγορά, και στην ουσία να ενισχύσουμε την ανάπτυξη της αγοράς, όχι μόνο να την ακολουθούμε. Η προσεκτική και αποτελεσματική οικονομική διαχείριση και η χαμηλού προφίλ νοοτροπία είναι παράγοντες που είναι απαραίτητοι για να γίνει αυτό πράξη. Είμαστε, επίσης, πρότυπο φορολογουμένων, και είναι γνωστή η οικονομική συνέπεια και αξιοπιστία μας, κυρίως υπογραμμίζοντας το γεγονός αυτό σε σχέση με όλη την παγκόσμια κρίση των τελευταίων ετών.

Μεταφορές και Logistics. Γρήγορα, αποτελεσματικά,
ιδιόκτητα.

Η Ελλάδα είναι ένα από τα κέντρα ναυτιλίας παγκοσμίως. Το λιμάνι του Πειραιά είναι ένα από τα σημαντικότερα λιμάνια παγκοσμίως. Έχουμε φτάσει σε επωφελείς συμφωνίες για μεταφορικά έξοδα από όλο τον κόσμο με τους εταίρους μας, και με σκοπό την ενοποίηση ποσοτήτων σε συγκεντρωτικές συμφωνίες. Στη συνέχεια το όφελος αυτό μεταφέρεται στους πελάτες μας.  Λειτουργούμε μέσω των ιδιόκτητων εγκαταστάσεών μας επιφάνειας 9000 τ.μ., του στόλου φορτηγών και παράδοσης προϊόντων από συνολικά 3 τοποθεσίες, εκτός από τις αποθήκες μας στο Μαρκόπουλο: από το Βόλο, στην κεντρική Ελλάδα και στον Ασπρόπυργο μέσα από τις εγκαταστάσεις των μεταφορικών μας εταιρειών. Παρέχουμε το τελικό προϊόν στο κατώφλι του Πελάτη εξαιρετικά αξιόπιστα, χρησιμοποιώντας παλέτες με τα υψηλότερα πρότυπα, χωρίς κόπο, με πολύ υψηλή ακρίβεια  φθάνοντας το 100%, και όταν αυτό δεν είναι δυνατό λόγω εξωτερικών παραγόντων, πάντοτε προειδοποιούμε και αφυπνίζουμε, παρά αναβάλλουμε την παράδοση δημιουργώντας καθυστερήσεις! Και έχουμε μεγάλο σεβασμό γι 'αυτό.

bottom of page